Mindfulness / Reiki

Mindfulness coaching bij Jackie van Beest, bestaat o.a. uit een coaching traject gebaseerd op Qi gong, Acupressuurtechnieken, MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) en losse oefeningen uit de oosterse aanrakingsgeneeskunde met eenvoudige Yogaoefeningen Binnen de Reiki geef ik coaching in trainingen, losse reikibehandelingen op afstand en losse Reikibehandelingen in mijn praktijk zelf Ook zijn reiki-inwijdingen mogelijk om anderen en jezelf te kunnen behandelen Meer weten: Via de buttons en de foto krijg je meer informatie of maak direct een advies afspraak via de contactbuttons en pagina’s

Leiderschap

Neem Leiderschap over je leven, je partner en gezin, je bedrijf en het welzijn van je werknemers Bij leiderschap werk ik met verschillende coaching technieken op het gebied van Mindfulness, Reiki en Emotiemanagement/Innerhealingtherapie Dit kan zowel individueel geboekt worden en in trainingen van groepen d.m.v. mijn Casestudy Pro coaching trajecten (die anno eind 2024/2025 te boeken zijn) Meer weten: Via de buttons en de foto krijg je meer informatie of maak direct een advies afspraak via de contactbuttons en pagina’s

Inner Healing

Innerhealing / Emotiemanagement Innerhealing/Emotiemanagement geeft net iets meer diepte binnen het coaching traject Hierin bied ik begeleiding met hulp van technieken uit de Psychotherapie (ACT), NLP, Emotiemanagement, Hypnotherapie, MBCT, Burn out Coaching en Leiderschapscoaching Denk hierbij in hulp bij Angst, Depressie, Burn out en Verslavingsgedrag

Wie is Jackie...

Namasté beste Jij,

Mijn naam is Jackie, en ik ben Executive Coach, Reiki Master en Energetisch Innerhealingtherapeut in mijn bedrijf “Jackie van Beest, Mindfulness Leiderschap”.

Ook ben ik een passionate creator,
inspirator en schrijfster.
Tijdens mijn studies, levenservaring en zelfontwikkeling, ben ik begonnen als coach en ervaringsdeskundige in mijn eigen praktijk die is gespecialiseerd in Leiderschapscoaching, Reiki, Mindfulness Coaching, NLP, Hypnotherapie, ACT therapie en andere vormen van Psychotherapie en Innerhealing therapie.
Op dit moment hou ik een studiesabbatical, en ben ik druk met mijn case studies en andere coachingstrajecten op het gebied van Executive Coaching.
Ook ben ik in juni 2022 gestart met de opleiding Virtual Assistant bij Laudius.
Regelmatig zullen jullie hier ondersteunende, grappige, provocerende, eerlijke en soms heftige inspiraties kunnen vinden vanuit mijn studies, ervaringen en binnen mijn coachingstrajecten.
Mijn coaching bestaat uit trainingen, therapie en coaching one on one.
Met name bij cliënten waarbij goed nooit goed genoeg is en cliënten die meer rust en balans willen ervaren, waardoor ze minder gestrest door het leven gaan.

Ben je nieuwsgierig wat je voor jezelf en anderen kunt betekenen…
Neem dan graag een kijkje bij mijn diensten op de volgende pagina’s…

Wat zeggen cliënten over "Jackie van Beest, Mindfulness Leiderschap"

Reviews:

Zwangerschapshypnose:
Jackie heeft voor mij op aanvraag en in het vroege voorstadion van mijn zwangerschap een op maat gemaakte zelfhypnose ingesproken, ter voorbereiding op een goede begeleiding tijdens de bevalling van mijn eerste kindje.
De hypnose heeft mij geholpen om positief en vol vertrouwen de bevalling tegemoet te treden.
Jackie heeft ook een hele warme en rustgevende stem.

Violin Singer JVB Coaching

Leonie.

 

 

 

 

Reviews:

Afstandbehandeling Reiki:
Hoi, mijn naam is Wim,
Ik wil het volgende even delen…
Op 12 mei na de gehele dag met scherpe oorpijn te hebben rondgelopen, sprak ik s’avonds Jackie aan de telefoon.
Ze vroeg me hoe het was en ik vertelde van mijn oorpijn.
Jackie vertelde me dat ze mij kon helpen d.m.v. een reiki afstandsbehandeling.
Nu weet iedereen die mij een klein beetje kent, dat ik nogal “down to earth” ben en dat “zweverige” niet zo serieus neem.
We spraken af dat ze om 20.30 die avond met de behandeling zou beginnen.
Ik was die avond niet thuis en heb verder niet op de tijd gelet.
Maar toen we de volgende dag weer contact hadden om te overleggen hoe het gegaan was, moest ik tot mijn eigen verbazing toegeven dat zo rond 21.30 mijn oorpijn volledig weg was en ook niet meer terug gekomen is.

Ik blijf natuurlijk (want zo ben ik) “down to earth”, maar moet in alle eerlijkheid toegeven, dat wat Jackie heeft gedaan, ook echt geholpen heeft.
Thnx Jackie!

Wim Bakker Review Jackie van Beest, Mindfulness Leiderschap

Wim Bakker, Rotterdam…